Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Телевизия 7/8Ако министър-председателят е прочел правилно знаците на

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Телевизия 7/8Ако министър-председателят е прочел правилно знаците на
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност, но това аз не искам

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Телевизия 7/8

Ако министър-председателят е прочел вярно знаците на американското посолство, би трябвало доста съществено да се е тормозил, сподели Арман Бабикян в „ Студио хъ ” по Телевизия 7/8.

Защото това посолство реагира първо, за разлика от всички посолства на страните членки на Европейски Съюз.  Той реши, че това е следващата Меркел, коята гушва през врата като яре с равнища, което значи, че не е чел добре биографията й.  Защото там написа, дипломат, аташе, цялата подчиненост, пропуснал е частта за Съвета за Национална сигурност, тъй като е малко по-нагоре в редовете. И е решил, че тя навива букети за Еньов ден, и приказва български, доста обича културата и танцува кънтри, квадратни танци, оправдавам се, огромна неточност, добави Бабикян.

Първата реакция беше в действителност тази, на другия ден я привика, тя напусна Министерски съвет, удостовери законно правото на българските управляващи. Но имаше едно изречение - всеки взема решение, по кое време да си подаде оставката самичък. Който чете дипломатически език, от Винету на дипломатически език, схваща защо става дума. На идващия ден корабът Портър отхвърли да премине Босфора и не взе участие в учението Бриз, което почна през днешния ден, където са Каракачанов и президента, това е идващ сигнал.

Четири часа по-късно излезе сигнал, че се отдръпват от всички газови планове за България, т.е., когато четири пъти ти дадат знак, би трябвало да си като колчето Пеца да не си схванал защо става дума, сподели още Бабикян.

Ако държат с кръв да изгубят властта, има такава опция, само че е това което аз не желая. Всичките тези момчета, които са изпратили на площада да ни пазят и да пазят тях, дамите им и децата им са на площада и стачкуват дружно с вас. И хубаво е да го чуят и знаят, и те мислят тъкмо като нас, само че са на работа. Много да внимават, в случай че желаят кръв, да не се окаже, че са сами в постройките, в които работят. Ако желаят, да го одобряват за предизвестие, приключи Арман Бабикян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР